Cheslie Blair Russo Ravenclaw VI. Sınıf
| Konu: Ches . ~ Paz Nis. 11, 2010 8:59 pm | |
| Merhaba adım asLı. 14 yaşındayım. Bartınlıyım. Bartın'da yaşıyorum.Bartın'ı seviyorum. Okulumu ve arkadaşlarımı çok çok seviyorum.Kuzenlerimi ve abimi çok çok seviyorum. Futbol'u seviyorum.Çok koyu Fenerbahçe'liyim. :) Semih'imi,aLex'imi,Lugano'mu seviyorum. Barcelona'yı seviyorum.Messi'yi,Bojan'ı,PuyoL'u hepsini seviyorum. Her ne kadar boyum kısa olsada Basketbol'u seviyorum. Geceyarısı uyanıp NBA maçlarını izlemeyi seviyorum. LA Lakers'ı,Cleveland'ı seviyorum.LeBron'u,Kobe'yi,Varajeo'yu,Pau Gasol'u seviyorum. :) Fenerbahçe Ülker'i seviyorum.Efes Pilsen'ide seviyorum.. Müzik !! Hayat !! Çok seviyorum. Ne olursa dinlerim. Her şarkının her sözünde mutlaka bişeyler bulurum kendime.. Lanet olsun ki SmackDown'ınıda seviyorum.John Cena'yı seviyorum.Hatta ona ölüyorum ! Hayatımda duyduğum en iyi melodilerden biri olan onun giriş müziğini seviyorum. Ryan Sheckler.. Hayatım.. Herşeyim.. Onu öyle çok seviyorum ki ! Matematiği seviyorum.Seviyorum arkadaş :) Acun..Acunu seviyorum..Yerinde olmak istediğim 2 kişiden biri. Onun gibi her ülkeye gitmek istiyorum özellikle Brezilya,arjantin,uruguay,şili,ispanya,fransa,italya,portekiz,norveç,america özellikle California,ingiltere,makedonya'ya gitmeyi çok çok istiyorum. Bu yüzden Büyük ihtimalle üniversitedeki bölümüm için abim gibi bende uluslar arası ilişkiler tercih edicem. Mutlaka İstanbul'da okıcam üniversiteyi.İstanbul'u seviyorum.Kızkulesi'ni seviyorum.Dünya'nın en güzel yerlerinden biri İstanbul ya. Neyse çok fazla konuştum , Tekrar herkese Merhaba ! | |
|
Ginger Hivabel Slytherin VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 82 Kayıt tarihi : 11/04/10 Yaş : 33 Rp Puanı : 90 Taraf : Karanlık Taraf Hayvan : Bir baykuşu var! Simsiyah tüyleri ve yemyeşil gözleri olan bir baykuş!
| Konu: Geri: Ches . ~ Paz Nis. 11, 2010 9:33 pm | |
| Aha adını buldum sanunda :D Aslıı :D Tanıdım 5. Aslısın :D Neyse hoşgeldiin ^^ | |
|
| Konu: Geri: Ches . ~ Ptsi Nis. 12, 2010 7:30 pm | |
| Bu dünyada ne çok Aslı var ya :D Hoşbulduk canım :D | |
|
Anastacia Pearson Ravenclaw VI. Sınıf
Mesaj Sayısı : 4 Kayıt tarihi : 12/04/10 Rp Puanı : 90 Taraf : Aydınlık
| Konu: Geri: Ches . ~ Salı Nis. 13, 2010 7:21 pm | |
| Ne Çok Ortak Ynımız var senle :D Mat Hariç:D Hoşgeldin bu arada:D | |
|
Lilith Shaunee Apocalypse Ravenclaw VI. Sınıf
| Konu: Geri: Ches . ~ Salı Nis. 13, 2010 8:53 pm | |
| | |
|
Annabeth Gloom Gryffindor VI. Sınıf
| Konu: Geri: Ches . ~ Çarş. Nis. 14, 2010 12:30 pm | |
| Vay anasını, Bartın! Yakınmışııız.^^ Zonguldak/Ereğli'deyim bende.
Matematiği bende severim, sanırım en iyi dersim olur kendileri. | |
|
Lindsay Black
Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 13/04/10 Taraf : Aydınlık Taraf Hayvan : Depp adında bir baykuş.
| Konu: Geri: Ches . ~ Çarş. Nis. 14, 2010 4:50 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Ches . ~ Perş. Nis. 15, 2010 6:38 pm | |
| Hoşbuldum :) Memnun oldum hepinizleee :) | |
|